Frequently Asked Question

Gedeelde Microsoft 365 postvak in aan iOS Mail toevoegen
bijgewerkt op een jaar geleden

1. Klik op het thuisscherm op Instellingen.
  2. Klik op Wachtwoorden en accounts.
  3. Klik op Nieuwe account.
  4. Kies voor Andere.
  5. Klik op Voeg mailaccount toe.
  6. Voer de naam van de gebruiker in bij Naam.
  7. Voer het e-mail adres van de gedeelde postvak in bij E-mail in.
  8. Voer het wachtwoord van de gebruiker zelf in bij Wachtwoord.
  9. Voer bij de beschrijving de naam van de gedeelde mailbox in.
  10. Klik op Volgende.
  11. Voer bij Server inkomende post -> hostnaam de waarde outlook.office365.com in.
  12. Voer als gebruikersnaam het e-mail adres in gevolgd door de naam van de gedeelde postvak. Stel, het e-mail adres is jan@bedrijf.nl en de gedeelde postvak is info@bedrijf.nl. Voer dan "jan@bedrijf.nl/info" in.
  13. Voer bij Server uitgaande post -> Hostnaam de waarde smtp.office365.com in.
  14. Voer bij gebruikersnaam de normale gebruikersnaamin, zonder /gedeelde postvak-in.
  15. Voer het bijbehorende wachtwoord in.
  16. Klik op Volgende.
  17. Selecteer Mail en optioneel de Notities.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...