Frequently Asked Question

2FA instellen
bijgewerkt op een jaar geleden

Om ervoor te zorgen dat de VPN verbinding altijd veilig is, heb je - naast je wachtwoord - ook een 6-cijferige code (ook wel 2FA code of TOTP genoemd) nodig.

Gebruik hiervoor de Microsoft Authenticator app. Scan onderstaande QR-code om de app te downloaden of gebruik de knop.

Download voor Android
Download voor iOS
imageimage
image
image

Installeer en open de app om deze in te stellen. Kies bij de eerste keer opstarten voor de knop 'Scan een QR-code'.

Open de tijdelijk link (beginnend met paste.0x5e.eu) op je computer. Je krijgt nu een QR-code te zien waarmee je de app kan instellen.

Je krijgt nu de TOTP code te zien. Gebruik deze om in te loggen op de VPN.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...